Productoverzicht

Multifunctionele meubels. Net zo persoonlijk als jouw project

Stevig, praktisch en 100% recyclebaar

Ben je eigenzinnig en zie je dit ook terug in jouw events? Dan zijn eventmeubels van Cartoseat het perfecte alternatief voor huurmeubels of de klassieke meubelverhuur. Met Cartoseat word jij de designer en geef je de eventmeubels voor jouw evenement zelf vorm. Dankzij een persoonlijk meubeldesign versterk je merkuitingen en boodschappen met corporate design. Van reclame- en merkboodschap tot het hele programma van je evenement. Bovendien zijn de Cartoseat Eventmeubels heel praktisch: de lichtgewicht producten zijn gemaakt van 100% recyclebaar karton en daardoor in een handomdraai op te bouwen. Na het evenement kun je ze eenvoudig ruimtebesparend opslaan.

Waar wacht je nog op?
Verzeker je nu alvast van een vrijblijvend aanbod.

Carto
Stool

Carto Stool

Carto
Gift Seat

Carto Giftseat

Carto
stool
fold

Cartoseat fold

Carto
Stool
fold stretch

Carto Stool Fold Stretched

Carto
Bench

Cartoseat park bench

Carto
Chair

Carto Chair

Carto
Sidetable

Carto Sidetable

Carto
High Table

Carto High Table
Uitgelichte case

Persoonlijk meubelconcept voor NEXTLIVE

NEXTLIVE is hét informatieplatform voor live communicatie en experience marketing. In opdracht van NEXTLIVE mocht Cartoseat het internationale paviljoen voor kennisoverdracht op de belangrijkste beurs voor event marketing uitrusten met eventmeubelconcepten.
Bekijk case Bekijk alle cases
Uitgelichte case

Comeback in Dortmund: De BOE connect LIVE 2022

De BOE is de internationale vakbeurs voor live communicatie en experience marketing en vindt eigenlijk plaats in januari als de start van het jaar voor de evenementenindustrie. Na een onderbreking van 2,5 jaar vond de beurs in mei van dit jaar plaats als een speciaal evenement.
Bekijk case Bekijk alle cases