Schermafbeelding 2016-05-31 om 13.43

QUALITY AND FINESSE.

Cartoseat staat voor 100% duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit. Het gebruik van kartonnen krukjes, stoelen en tafels is niet alleen een unieke en hippe manier van branding, maar is ook nog eens functioneel en betaalbaar. Met oog voor design en een flinke dosis ervaring bespreekt ons team graag met jou de mogelijkheden.

Cartoseat is een handelsnaam van De Kartonfabriek BV en onze productie gebeurt in eigen beheer in onze productiefaciliteit in Etten-Leur. Hierdoor kunnen wij al binnen twee tot drie weken leveren, na goedkeuring van het ontwerp.

CREATE YOUR OWN DESIGN.

Een bedrijfslogo, plattegrond, dagprogramma of een complete line-up van je evenement. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ontwerp je Cartoseat, Cartochair of Cartotable met je eigen design en laat geheel naar eigen wens bedrukken. Digitaal, offset of in zeefdruk? Met een glanzende uv (sport) vernis of juist een kartonnen look? Let’s be creative!

INSPIRATION

Bedrijfslogo’s, plattegronden, menu’s, line-ups, stappenplannen, dagprogramma’s etc. Alles kan gedrukt worden op de Cartoseat, Cartochair en Cartotable, Maar waar begin je? Om een indruk te geven van de eindeloze mogelijkheden vind je hier een aantal creaties ter inspiratie.

Heb je zelf creatieve ideeën of kom je er juist niet uit? Deel het met ons en dan zorgen we samen voor de perfecte eyecather op jouw festival, evenement of als relatiegeschenk.