CARTOSEAT

KARTONNEN STATAFEL BEDRUKKEN

Wanneer je jouw eigen kartonnen statafel bij Cartoseat laat bedrukken heb je een echte eyecatcher voor op jouw evenement. Ontwerp zelf een uniek design voor jouw Cartotable of laat ons ontwerpteam meedenken om tot de perfecte kartonnen statafel te komen. De Cartotable statafel kunnen wij volledig en in hoge kwaliteit bedrukken en is daarom perfect voor de promotie van jouw bedrijf of product. Ga voor een hippe en unieke manier van branding met een bedrukte statafel van Cartoseat!

DUURZAME KARTONNEN STATAFEL

Onze kartonnen statafel is niet alleen goed voor de promotie van jouw bedrijf of product, het is ook nog eens hartstikke duurzaam. Zo is de Cartotable volledig recyclebaar en wordt de statafel geleverd in een kartonnen draagverpakking om de milieucirkel rond te krijgen. De 100% recyclebare tafels zijn bedrukt met een gelamineerde laag, waardoor je ze gemakkelijk schoon kunt maken. Op deze manier kun je jouw kartonnen statafel tijdens je hele evenement netjes houden. Gedurende jouw evenement til je de kartonnen statafel gemakkelijk op, doordat deze lichtgewicht is. Duurzaam én gebruiksvriendelijk dus!

 

PASSENDE BARKRUKKEN

Bij bestelling van de Cartotable XXL kunnen wij optioneel 2 of 4 barkrukken leveren. Ook onze kartonnen barkrukken zijn volledig te personaliseren. Op deze manier creëer je een complete setting met kartonnen statafel en kruk in jouw unieke design. Naast barkrukken en statafels bieden wij nog aanvullende producten aan, zoals kartonnen stoelen en kleine en grote krukjes. Combineer onze producten en val nog meer op!

 

LAAT JE STATAFEL BEDRUKKEN

Laat je statafel bedrukken en zorg voor een unieke, hippe en duurzame manier van branding. Daarnaast is een kartonnen statafel erg functioneel en goed betaalbaar. Cartoseat staat voor 100% duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit. Daarnaast bespreekt ons team, met een flinke dosis ervaring en oog voor design, graag de mogelijkheden met jou.

CONTACT

Heb jij interesse in een bedrukte kartonnen statafel van Cartoseat? Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via ons contactformulier. Daarnaast kun je direct contact met ons op nemen via 076 57 911 78 of door te mailen naar info@cartoseat.com.

Uitgelichte case

Persoonlijk meubelconcept voor NEXTLIVE

NEXTLIVE is hét informatieplatform voor live communicatie en experience marketing. In opdracht van NEXTLIVE mocht Cartoseat het internationale paviljoen voor kennisoverdracht op de belangrijkste beurs voor event marketing uitrusten met eventmeubelconcepten.
Bekijk case Bekijk alle cases

Wilt u graag meer informatie, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Eigen productie

Branding en individuele designmogelijkheden

Duurzaam en 100% recyclebaar

Praktisch & weinig opslagruimte

Stabiel en herbruikbaar

Wij zijn Cartoseat.

We ontwerpen en produceren jouw eventmeubels zelf. Van het eerste idee, het design en de productie van eventmeubels tot aan de levering van jouw bestelling. In elke fase zijn we met passie, creativiteit en gedrevenheid bij je project betrokken.