Let’s be creative

Bedrijfslogo’s en complete corporate designs, bewegwijzering op beurzen, menu’s in pop-up restaurants, line-ups bij concerten of festivals en programma’s bij seminars en congressen: jouw fantasie en ideeën kennen vrijwel geen grenzen. De eventmeubels van Cartoseat bieden de ideale ruimte voor branding en communicatie van reclame- en merkboodschappen.

Vraag je je af waar je met jouw idee moet beginnen? Hier ben je aan het goede adres! We presenteren regelmatig nieuwe cases: onze creatieve impulsen. Natuurlijk staat een medewerker uit ons creatieve team altijd voor je klaar met raad en daad. Bel ons gerust en we delen onze ideeën met je.

Uitgelichte Case

GENOKON 2022 in Hamburg

Het waren twee dagen vol hoogtepunten met ongeveer 700 deelnemers, geweldige exposanten, boeiende lezingen, voordrachten, workshops en paneldiscussies, een heel speciaal avondevenement en ons eerste GENOKON Barcamp.
Bekijk case
Uitgelichte Case

All for safety – De Safety Summit 2022

Veilig werken is de passie van de Safety Summit 2022, die dit jaar plaatsvond in Blaustein, Beieren.
Bekijk case
Uitgelichte Case

Future of Festivals

The Future of Festivals - kortweg FoF - is de eerste en enige vakbeurs die organisatoren, dienstverleners, verenigingen, besluitvormers en stagiairs uit de festivalsector samenbrengt voor een uitwisseling over de toekomst.
Bekijk case
Uitgelichte Case

Het #OMR22 Festival in Hamburg

250 MasterClasses, meer dan 800 sprekers, meer dan 1.000 partners en meer dan 70.000 bezoekers: dat was het Online Marketing Rockstars Festival in Hamburg. Na een onderbreking van meer dan twee jaar als gevolg van de pandemie kwamen de marketingprofessionals voor digitale en live-marketing op twee conferentiedagen in Hamburg bijeen om informatie uit te wisselen over actuele trends en ontwikkelingen.
Bekijk case
Uitgelichte case

Comeback in Dortmund: De BOE connect LIVE 2022

De BOE is de internationale vakbeurs voor live communicatie en experience marketing en vindt eigenlijk plaats in januari als de start van het jaar voor de evenementenindustrie. Na een onderbreking van 2,5 jaar vond de beurs in mei van dit jaar plaats als een speciaal evenement.
Bekijk case
Uitgelichte case

500 Event professionals op het strand van Den Haag

Het is het grootste netwerkevenement van de Nederlandse evenementenbranche: de BeachBranche BBQ in Den Haag.
Bekijk case
Producten

Bekijk eens deze producten