Over ons

Wij zijn Cartoseat

Wij zijn Cartoseat. Wij zijn inspirerend, vol ideeën, dynamisch, productief, creatief en - toegegeven - ook een beetje gek. Maar bovenal zijn wij een team van experts, gemotiveerd tot het uiterste, die elke dag opnieuw met gedrevenheid en enthousiasme werken aan creatieve meubel- en branding oplossingen voor evenementen.

Gevestigd in het hart van Nederland, produceren we als familiebedrijf displays en eventmeubels voor klanten in Europa en daarbuiten.

Wat ons zo bijzonder maakt? We ontwerpen en produceren jouw eventmeubels zelf. Van het eerste idee, het design en de productie van eventmeubels tot aan de levering van jouw bestelling. In elke fase zijn we met passie, creativiteit en dadendrang betrokken bij je project. We denken mee en geven ook graag tegengas als wij denken dat we een beter idee hebben. Jouw succes is onze drijfveer. We werken niet voor jou. We werken met jou.

Go and Create

Wat hebben de opening van een bedrijf, een workshop en een congres gemeenschappelijk? Bij alle drie gaat het om de boodschap die wordt overgebracht. Het creatieve team van Cartoseat ondersteunt je graag in de vormgeving van je eventmeubels zodat de boodschap van je product, bedrijf of merk heel gericht wordt gepresenteerd.

Heb je vragen? We sturen je graag meer informatie of bellen je.

Uitgelichte case

Persoonlijk meubelconcept voor NEXTLIVE

NEXTLIVE is hét informatieplatform voor live communicatie en experience marketing. In opdracht van NEXTLIVE mocht Cartoseat het internationale paviljoen voor kennisoverdracht op de belangrijkste beurs voor event marketing uitrusten met eventmeubelconcepten.
Bekijk case Bekijk alle cases

Wilt u graag meer informatie, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Eigen productie

Branding en individuele designmogelijkheden

Duurzaam en 100% recyclebaar

Praktisch & weinig opslagruimte

Stabiel en herbruikbaar

Wij zijn Cartoseat.

We ontwerpen en produceren jouw eventmeubels zelf. Van het eerste idee, het design en de productie van eventmeubels tot aan de levering van jouw bestelling. In elke fase zijn we met passie, creativiteit en gedrevenheid bij je project betrokken.