CARTOSEAT

KARTONNEN KRUKJE

Ben je op zoek naar een kartonnen krukje voor jouw festival of evenement? De Cartoseat is het duurzame product dat je zoekt! Een kartonnen krukje is ideaal voor branding van jouw bedrijf of product op ieder evenement en is volledig aan te passen naar wens. Het product is zo ontworpen dat deze naast een aantrekkelijk design ook een stevig zitje biedt. Ontwerp je eigen kartonnen kruk of laat ons designteam met je meedenken om tot het ontwerp dat bij jou past te komen. Laat de kartonnen krukjes van Cartoseat bedrukken met:

- Je bedrijfslogo
- Line-up van het festival/event
- Kartonnen look
- Glanzende UV look

DUURZAME KARTONNEN KRUK

Welkom bij Cartoseat, waar creativiteit en duurzaamheid samenkomen in onze unieke kartonnen krukjes. Onze collectie biedt een verscheidenheid aan stijlen en designs, perfect voor elk evenement, beurs of kantooromgeving. Onze krukjes zijn niet alleen een stijlvolle toevoeging aan jouw evenement, maar ook een milieubewuste keuze. Gemaakt van 100% recyclebaar karton en geproduceerd in Nederland, dragen onze krukjes bij aan een duurzamere wereld. Wij begrijpen het belang van snelle en betrouwbare service. Daarom zorgen we voor een efficiënte verwerking en levering van jouw bestelling. Na goedkeuring van het ontwerp kunnen wij zelfs al binnen twee tot drie weken leveren.

Volledig personaliseerbaar voor jouw merk of bedrijf

Laat jouw merk opvallen met onze volledig personaliseerbare krukjes. Kies uit een scala aan kleuren en ontwerpen, of lever je eigen design aan voor een unieke uitstraling die de merkidentiteit versterkt. Elk van onze krukjes wordt geleverd met gedetailleerde technische informatie en eenvoudige instructies voor montage. Onze krukjes zijn ontworpen voor gebruiksgemak en duurzaamheid.

CARTOSEAT

Wij staan voor 100% duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit. Het gebruik van onze kartonnen krukjes is niet alleen een unieke manier van branding, maar ook nog eens functioneel en betaalbaar. Daarnaast hebben we een oog voor design en een flinke dosis ervaring. Dus ben je op zoek naar een duurzame manier van opvallen? Kies dan voor de kartonnen krukjes van Cartoseat met je eigen design! Ons team bespreekt graag de mogelijkheden met jou.

DUURZAME EVENT MEUBELS

Ben je op zoek naar een duurzaam opties voor je evenement? Wat dacht je van kartonnen krukjes? Cartoseat heeft verschillende typen meubels in het assortiment zoals een kartonnen stoel, krukje of tafel. Laat de meubels bedrukken met je bedrijfsnaam- of logo en zorg meteen voor dat extra beetje promotie. Het mooie van kartonnen krukjes en tafels is dat deze recyclebaar zijn. Je kunt de kartonnen kruk dus heel goed hergebruiken bij een volgend evenement. Bekijk ook het assortiment kartonnen stoelen en kartonnen statafels.

KARTONNEN KRUKJES KOPEN

Naast kartonnen krukjes levert Cartoseat ook diverse andere duurzame producten, zoals kartonnen tafels, statafels en stoelen. Op deze manier creëer je bij Cartoseat altijd een product dat bij jouw bedrijf of merk past! Ieder product is volledig aan te passen naar wens en onze producten kunnen ook gecombineerd worden. Ga bijvoorbeeld voor een mix van kartonnen krukjes en kartonnen tafels.

Geïnteresseerd in onze kartonnen krukjes of ander duurzaam meubilair voor jouw volgende evenement? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Ons team staat klaar om je te helpen met een oplossing die perfect past bij jouw evenement en merk. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Uitgelichte case

Persoonlijk meubelconcept voor NEXTLIVE

NEXTLIVE is hét informatieplatform voor live communicatie en experience marketing. In opdracht van NEXTLIVE mocht Cartoseat het internationale paviljoen voor kennisoverdracht op de belangrijkste beurs voor event marketing uitrusten met eventmeubelconcepten.
Bekijk case Bekijk alle cases

Wilt u graag meer informatie, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Eigen productie

Branding en individuele designmogelijkheden

Duurzaam en 100% recyclebaar

Praktisch & weinig opslagruimte

Stabiel en herbruikbaar

Wij zijn Cartoseat.

We ontwerpen en produceren jouw eventmeubels zelf. Van het eerste idee, het design en de productie van eventmeubels tot aan de levering van jouw bestelling. In elke fase zijn we met passie, creativiteit en gedrevenheid bij je project betrokken.