CARTOSEAT

KARTONNEN STOEL

Ben je op zoek naar een kartonnen stoel voor jouw evenement? Bij Cartoseat laat je gemakkelijk een kartonnen stoel ontwerpen met jouw design erop! Laat je logo op de stoel bedrukken of ga voor een ander uniek design en laat ons ontwerpteam met je meedenken. Onze stoel van karton, de Cartochair, is leverbaar in diverse kleuren en kan bedrukt worden met behulp van diverse druktechnieken. Op deze manier is er altijd wel een Cartochair die bij jouw bedrijf, merk of evenement past!

DUURZAME KARTONNEN STOEL

Een kartonnen stoel van Cartoseat is niet een alleen een hippe manier om jouw bedrijf, product of evenement te promoten, het is ook nog eens erg duurzaam! De kartonnen stoel is namelijk 100% recyclebaar en wordt geleverd in een milieuvriendelijke verpakking. Ook de verpakking kan bedrukt worden en in diverse kleuren geleverd worden. Hierdoor is de Cartochair uitermate geschikt als relatiegeschenk.

Laat uw merk opvallen met onze op maat gemaakte bedrukkingsmogelijkheden. Kies uit een scala aan kleuren en ontwerpen, of lever uw eigen design aan voor een volledig gepersonaliseerde ervaring.

100% Recyclebaar: Een duurzame keuze

Onze stoelen zijn niet alleen stijlvol, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van 100% recyclebaar karton, zijn ze een uitstekende keuze voor milieubewuste bedrijven en evenementen. Als Nederlands product, dragen ze bij aan lokale duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

SPECIFICATIES KARTONNEN STOEL

De kartonnen stoel biedt prima zitgemak en is gemaakt van stevig 14 mm triple golfkarton. Dankzij de constructie van het product is de stoel bestand tegen een belastbaarheid tot 200 kg. De zitting is 43 cm breed en de totale hoogte van de stoel is 81 cm. Cartoseat levert de kartonnen stoel al in oplages vanaf 25 stuks. Op zoek naar een kleiner formaat? Bekijk dan eens onze Cartoseat kruk.

 

CARTOSEAT

Bij Cartoseat staan we voor 100% duurzaamheid, kwaliteit en creativiteit. Het gebruik van kartonnen meubels is niet alleen een unieke en hippe manier van branding, maar is ook nog eens duurzaam, functioneel en betaalbaar. Met oog voor design en een flinke dosis ervaring bespreekt ons team graag met jou de mogelijkheden voor jouw evenement of branding campagne.

 

DUURZAME EVENT MEUBELS

Ben je op zoek naar een duurzaam alternatieven voor je evenement? Wat dacht je van kartonnen stoelen? Cartoseat heeft verschillende typen meubels in het assortiment zoals een kartonnen stoel, krukje of tafel. Laat de meubels bedrukken met je bedrijfsnaam- of logo en zorg meteen voor dat extra beetje promotie. Het mooie van kartonnen stoelen en tafels is dat deze recyclebaar zijn. Je kunt de kartonnen stoelen dus heel goed hergebruiken bij een volgend evenement. Bekijk ook het assortiment kartonnen krukjes en kartonnen statafels.

 

Neem contact op voor een maatwerkoplossing

Geïnteresseerd in onze kartonnen stoelen of ander recyclebaar meubilair voor jouw volgende evenement? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Ons team staat klaar om je te helpen met een oplossing die perfect past bij jouw evenement en merk.

Neem contact met ons op via het contactformulier en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Liever direct contact met een van onze medewerkers? Neem telefonisch contact op via 076 57 911 78 of stuur een mail naar info@cartoseat.com.  Naast stoelen hebben wij ook krukjes en tafels van karton.

Uitgelichte case

Persoonlijk meubelconcept voor NEXTLIVE

NEXTLIVE is hét informatieplatform voor live communicatie en experience marketing. In opdracht van NEXTLIVE mocht Cartoseat het internationale paviljoen voor kennisoverdracht op de belangrijkste beurs voor event marketing uitrusten met eventmeubelconcepten.
Bekijk case Bekijk alle cases

Wilt u graag meer informatie, of heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Eigen productie

Branding en individuele designmogelijkheden

Duurzaam en 100% recyclebaar

Praktisch & weinig opslagruimte

Stabiel en herbruikbaar

Wij zijn Cartoseat.

We ontwerpen en produceren jouw eventmeubels zelf. Van het eerste idee, het design en de productie van eventmeubels tot aan de levering van jouw bestelling. In elke fase zijn we met passie, creativiteit en gedrevenheid bij je project betrokken.